DESPRE NOI

despre-noi

Înființată in 2010, Green Design Automation reprezintă o combinație între tehnologii avansate, resurse umane, financiare și materiale, servicii și bunuri care își propune în permanență să conceapă și să promoveze soluții inovatoare în societatea civilă.

Green Design Automation oferă clienților săi soluții pe tot parcurul colaborării: consultanță și analiză de risc, concepte și soluții la cheie, proiectare de specialitate, management de proiect, implementare de soluții, servicii conexe.

Echipa se recomandă prin experiența vastă acumulată in companii de top din domeniu. Flexibilitatea acordurilor contractuale și alinierea cu obiectivele clientului fac din Green Design Automation partenerul ideal pe termen lung.    

Raspundem nevoilor dumneavoastră prin servicii de proiectare, livrare și intreținere.
Dezvoltăm soluții personalizate care satisfac cele mai ambițioase cerințe și cele mai mici bugete.


Misiune și valori

Misiunea noastră este să identificăm în permanență nevoile clienților noștri, să conceapem soluții dedicate și să oferim produse și servicii de o calitate și valoare excepționale, pentru a deveni cel mai bun furnizor de servicii în domeniu din România și din lume, să investim permanent în tehnologie și în oameni pentru beneficiul clieților noștri.

Plus valoarea este esența culturii noastre și punctul de referință al intregii activități. Valorile noastre sunt:

Angajații – spiritul de echipă, profesionalismul, instruirea și dezvoltarea personală continuă, stăpânirea de sine și auto-disciplina, calitate în tot ceea ce suntem și ce facem.


Mediul intern – încrederea în angajați, implicarea continuă și atitudinea pozitivă a managementului, toleranța față de greșelile întamplate din buna intenție, încurajarea tinerilor dornici de afirmare, impartășirea experienței acumulate și a celor mai bune practici.
Organizarea internă – democratizarea informatiilor, dezbaterea practică a deciziilor, interdependențele funcționale, cooperarea în locul conflictelor, delegarea responsabilităților, diviziunea și reducerea muncii, creșterea eficienței.
Locul de muncă – competiție echilibrată și corectă, supremaţia clientului, cele mai bune produse și servicii de calitate, competitivitatea şi spiritul de câştigător.

Organizarea interna, valorile si competentele noastre ne coordoneaza in crearea intregii game de obiective civile si industriale, functie de nevoile specifice alte clientilor nostri.